Over ons

Ervaring, vakkennis en deskundig advies

Baltens staat voor kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Met meer dan 50 jaar ervaring en vakkennis zorgen wij voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw schilder- en decoratiewerken.

Wij adviseren u graag over alle facetten van onze diensten en producten. Uw tevredenheid en waardering voor ons werk is essentieel.

Verzorgd werk en correcte afspraken vormen de basis van onze bedrijf. Nauwgezet volgen wij de laatste trends,  technieken en normen in de schilder- en decoratiesector. Voor onze winkel kiezen we steeds materialen van topmerken die we zelf dagelijks op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak testen.
 

Historiek van Baltens schilder- en decoratiewerken

Maurits Baltens startte in 1960 zijn éénmanszaak in de Wantestraat in Assebroek. In 1962 volgde een winkel van verf, behang en vloerbekleding samen met een assortiment drogisterijproducten en huishoudartikelen.

Plaatsgebrek en standvastige groei leidden in 1988 tot de verhuis naar een nieuw pand op de Baron Ruzettelaan. Hier groeide Baltens definitief uit tot een gespecialiseerde onderneming in de afwerkingssector.

Vandaag besturen Rudy Baltens, Fabienne Rosseel, Davy Van Quathem en Steven Derynck het bedrijf. Samen met vakbekwame en goed opgeleide medewerkers zien zij er op toe dat Baltens schilder- en decoratiewerken een betrouwbare vaste waarde in de regio blijft.

U wenst een vakkundig antwoord op uw vraag?